30 Ocak 2012 Pazartesi

Tatil Tatil Dedik

Tatil tatil dedik ahanda bitti!Mersin'e geleli tam 16 gün olmuş.Zaman ne çabuk geçiyor gibi klişe bir laf etmiiiceeem fakat ne kadar zaman geçse de benim çenemdeki sivilce hala duruyor ya onu bir türlü aklım almıyor.Olmuyor olduramıyorum.
Çanakkale özlemi içinde yanıp kavrulurken ben,oraya gidince soğuktan sümüğüm donacak onu naapcam bilemiyorum işte.Şurda iki günüm kaldı ben burda hastalıkla cebelleşiyorum.Ama tatilin en iyi haberi de sinüzit ameliyatı olmama gerek duyulmaması.Zaten 3 günde akıttığım sümük 20 yılın acısını çıkarır o derece.
Neyse iki günüm kaldı gidene kadar sinüs yollarımın feraha ve refaha kavuşmasını diliyorum.Şimdiiii benim valizi şimdiden hazırlamam gerek dii mi?OMG! yine bir valiz kararsızlığı,boyut tartışması,onu bırak bunu götür,en sonunda da valizin üzerine oturup kapatma çabalarım.Bitanecik memleketim Çanakkale'me varınca da pek değerli sevgilim Necat Gökhan'nın 'aşkım bu ne yeeeaa eşşek ölüsü gibi' laflarına maruz kalma durumunda olmam..
Kısır döngü artık bu şaşmamak lazım.Orda Gökhan,buraya gelince babam.Gelemiyoruz işte pek sevgili erkekler,biz en az bikaç valiz olmadan gelemiyoruz bir yere gidemiyoruz öyle sizin gibi sadece sırt çantasıyla.
Adamı hasta etmeyin katlanın birazcıkkkk!

Tatil tatil dedik,tatilin de sonuna geldik.Benim okulum bugün açıldı bile!Ama ilk iki gün bütlerin olmasından mütevellit benim bi derdim yok yaaani okulla.
Göööya okuyacak 4314 tane kitabım,örmem gereken 121432 tane berem vardı :(
Naptım koskoca 16 günde bir bilsem!
Zaten mezun olmaya da 1 sene kaldı,bir daha böyle tatil yapabilr miyiz,zaman olacak mı kim biliiiirrr.
Her şeyin başı sağlık yani ama olsun der annem.Ne de doğru der benim güzel annem.
Haapşuu! öhühühö bi kedim bile yok..
Ama 3 hamsterımız var.Pek değerli sevgilim almış :/
Gidince onu da yazarım.
Sevgiyle,sevişmeyle,esenlikle kalın

1 yorum:

İzleyiciler